9 ingr.
3 h.
125°C
Spareribs
Forbered Kamado Bono grillen for indirekte grilling. Tenn kullet med en tennbrikett og vent til temperaturen har steget til 125 grader. Lukk begge ventilene omtrent halvveis slik at temperaturen holder seg jevn. Legg på 1 stk røykbrikett «Mojobricks BAR-B-CUBE Hickory». Bland alle krydderne i en skål. Smør krydderet og olivenolje på kjøttet og grill ved 125 grader i 3 timer. Ta ut kjøttet fra grillen 15 minutter før det er ferdig og smør på BBQ saus. Legg dem tilbake på grillen i 15 minutter. Bon appétit!
INGREDIENSER
1 kg Svin Spareribs 1 tsk salt 0,5 tsk hvitløkspulver 1 tsk røkt paprika 1 tsk paprika 2 msk brunt sukker 0,5 tsk cajun pepper 2 msk olivenolje BBQ saus |